Japan nu

Ken Japan
Ken Japan

Japans nu!

Besmetting van de Unification Church-cultus die de regerende partij in Japan controleert, een zwakke yen, een toename van buitenlandse toeristen, angst voor een financiële crisis, hoge prijzen, het lage rentebeleid van de centrale bank en een burgeroorlog tussen Rusland en Oekraïne!
Japan verkeert economisch in zwaar weer. De regering plant een belastingverhoging rond het verstrooiingsbeleid. Daarnaast stevent Japan af op totalitarisme, zoals het verplichte nationale uniformnummersysteem (My Number).
En de meest ernstige gebeurtenis is de toename van syfilis. Syfilis van oorsprong uit China woedt al enkele jaren in Japan. Chinese mannen prostitueren Japanse vrouwen vanwege overheidsbeleid en de daling van de nationale macht van Japan!
Vanwege hun culturele minderwaardigheidscomplex neemt syfilis in Japan toe. Syfilis is een dodelijke ziekte. De Japanse overheid probeert syfilis echter niet te voorkomen. Japan staat op het punt te verdwijnen.
Van oorsprong is de Japanse seksindustrie illegaal en een bron van inkomsten voor gangsters en politie. Ze lieten buitenlanders hun eigen vrouwen uitbuiten.