Bekijk onroerend goed in Japan

Ken Japan
Ken Japan

Bekijk onroerend goed in Japan!
In Japan neemt het aantal verlaten huizen toe als gevolg van het dalende geboortecijfer, de vergrijzing en ontvolking. Op het platteland van Japan worden huizen en grond tegen lage prijzen verkocht. Het platteland is echter onhandig. Plattelandsmensen die socializen (lastig), gebieden waar geen vuilnisophaling is?
Je ziet Japans onroerend goed!
In Japan, the number of abandoned houses is increasing due to the declining birthrate, aging population, and depopulation. In rural Japan, homes and land are sold at low prices. However, the countryside is inconvenient. Rural people socializing (troublesome), areas where there is no garbage collection?
You see Japanese real estate!

Onroerend goed voor het plattelandsleven

* Quoted / reprinted from YouTube / コミンカスタイル【田舎暮らし物件紹介チャンネル】.
Deze accommodatie is een accommodatie in de prefectuur Wakayama. De prefectuur Wakayama(和歌山県) is een prefectuur naast Osaka en er zijn veel zelfmoorden. Wakayama Prefecture zou de plaats zijn van de aardbeving in de Nankai Trough die Japan vernietigt.
This property is a property in Wakayama prefecture. Wakayama prefecture is a prefecture next to Osaka, and there are many suicides. Wakayama Prefecture is said to be the site of the Nankai Trough earthquake that destroys Japan.