Simulator voor schade aan kernwapens

The Soul World
The Soul World

De vooravond van de oorlog?

Introductie van een site waar u gemakkelijk de schade kunt inschatten die door kernwapens wordt veroorzaakt!
Deze site wordt beheerd door de NPO Outrider Foundation in de Verenigde Staten. Het gebruik is eenvoudig! Als u een locatie opgeeft, toont de kaart de grootte van de vuurbal en het bereik dat wordt beïnvloed door straling, schokgolven en hittestralen wanneer een kernwapen wordt gedropt!

Simulator voor schade aan kernwapens

De schadesimulator voor kernwapens kan ook het type kernwapen veranderen!
Het wordt ondersteund door de Little Boy die de Verenigde Staten hebben gedropt in Hiroshima (meer dan 70.000 mensen stierven op slag), de ICBM Hwasong-14 van Noord-Korea, de ICBM-kernkop W-87 van de Verenigde Staten en de voormalige Sovjet-Unie!
grootste waterstofbommen in de geschiedenis, Tsar Bomba. Je kunt ook kiezen of de kernexplosie aan de oppervlakte of in de lucht plaatsvindt!


タイトルとURLをコピーしました